Spoštovani,

z velikim veseljem vam posredujemo novico, da so trije bibliotekarji DBL, Tomaž Ulčakar, Martina Kerec in Leja Borovnjak, prejeli Priznanja Univerze v Ljubljani kot strokovni sodelavki in sodelavec za delo na področju bibliotekarstva (Teden univerze v Ljubljani).

Iskrene čestitke! Zahvaljujemo se vam za vaše izjemno delo v stroki.

Tomaž Ulčakar
Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani
Tomaž Ulčakar je predstojnik Enote za znanstvenoraziskovalno dejavnost na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Svojo karierno pot je začel leta 2000 v Centralni ekonomski knjižnici in leta 2016 prevzel njeno vodenje. Skozi celotno obdobje delovanja na fakulteti je s svojim delom, prizadevnostjo, strokovnostjo ter s svojo vnemo ogromno prispeval h knjižničarski in založniški dejavnosti, hkrati pa je bil vedno močno vpet v najaktualnejše trende na področju bibliotekarstva in založništva, tudi kot član številnih komisij in strokovnih združenj.

Martina Kerec
Fakulteta za socialno delo Univerze v Ljubljani
Martina Kerec se izkazuje kot odlična promotorka knjižnice na Fakulteti za socialno delo Univerze v Ljubljani, je predana in visoko strokovna, skrbi za kakovost knjižnice in podporo delu raziskovalk, je inovativna in samoiniciativna, požrtvovalna, odzivna in priljubljena med študentkami. S svojim odnosom do dela je postala nepogrešljiv del fakultete.

Leja Borovnjak
Teološka fakulteta Univerze v Ljubljani
Leja Borovnjak se je s prevzemom delovnega mesta vodje knjižnice v Mariboru izkazala v veliko pomoč in oporo enoti Maribor. Z različnimi projekti in trdno strokovno podlago ji je skupaj s sodelavko uspelo doseči povezovalno vlogo knjižnice pri vzpostavljanju odnosov knjižničarke z uporabnikom.

Vse lepo vam vsem želim.

Lepo vas pozdravljam,
mag. Ana Zdravje, predsednica DBL

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)